• image
  • image
  • image
  • image

Black Stars en de Algemene Verordening Ggevensbescherming

download

Op 25 mei 2018 treed de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking. De privacy blijft hetzelfde maar door deze regelgeving beter gestructureerd, inzichtelijker en beheersbaar voor degene die het betreft.

Ook Black Stars is de afgelopen tijd druk bezig geweest om alles conform de AVG te structureren. Al informatie die wij van je krijgen zijn goed opgeborgen en beveiligd tegen ongeautoriseerd gebruik door derden.

Eén van de zaken die voortvloeit uit deze regelgeving is dat wij toestemming gaan vragen om te fotograferen tijdens wedstrijden en het plaatsen van deze foto’s op de website, Facebook of incidenteel in de krant. Bij dit laatste moet je vooral denken als we iets feestelijks te melden hebben zoals het worden van kampioen, het aanwezig zijn bij de festiviteiten in Rhenen en jubilea. Je krijgt de privacyverklaring van Black Stars toegestuurd en een toestemmingsformulier fotografie. Nieuwe leden krijgen deze formulieren in hun aanmeldpakket. Het is zaak dat je het toestemmingsformulier zo snel mogelijk terugstuurt. Dit kan bij het secretariaat trainer of ingescanned en verstuurd per mail. Op alle toestemmingen die je geeft kun je later terugkomen en deze eventueel wijzigen of intrekken.

De privacyverklaring kun je ook terugvinden op de website onder Informatie - AVG of door te klikken op het AVG-logo rechts.


privacy AVG25mei