• image
  • image
  • image

Black Stars U18 - VBV

U18 VBVOp 13 december 2014 moest de U18 van Black Stars tegen VBV. Dit was de laatste wedstrijd van het jaar, daarna zouden we 3 weken geen wedstrijden spelen. Toch was het een erg belangrijke wedstrijd midden in het seizoen. Net als ons team stond VBV hoog op de ranglijst en beloofde het een spannende wedstrijd te worden.

Meteen na de sprongbal speelden we erg goed over en verliep ons spelletje soepel. Toen het eerste kwart eindigde, was de stand daarom ook wat uitgelopen: 23-11 Wel hadden we als team wat persoonlijke fouten opgelopen. Tot aan de rust werd er georganiseerd gespeeld en liepen we verder uit.

Als team hebben we soms de neiging ‘’in te zakken’’ in het derde kwart, maar tijdens deze wedstrijd hadden beide teams zich goed gefocust om er iets van te maken en zo probeerden Black Stars haar ruime voorsprong te behouden. Mede door de het goed indelen van onze rust waren we aan het einde van het derde kwart als beste naar boven gekomen: 59-45 in het voordeel van Black Stars.

Het laatste kwart verliep precies zoals de hele wedstrijd. Alleen door de vele fouten van VBV in de tweede helft moesten we wat vaker naar de vrijeworplijn. Ook was er een klein akkefietje tussen twee spelers wat al snel weer opgelost was. Eindstand: 77-60

Na de wedstrijd was het natuurlijk een heerlijk gevoel om het kalenderjaar zo af te sluiten. We zijn klaar voor de volgende wedstrijden. Kom maar op! Cedo Nulli!