• image
  • image
  • image

Drie op een rij!

Op 4 oktober 2014 heeft de U18 van Black Stars de derde overwinning op rij behaald met een eindstand van 52-32. Deze keer was het een uitwedstrijd in Aalten tegen Give and Go. Vol goede moed kwam ons team aan en al vrij snel konden we beginnen met inspelen.

Het eerste kwart was zwaar en we kwamen eruit met nog net één punt voorsprong. Gelukkig had de coach vertrouwen in ons en zo ging het in het tweede kwart stukken beter. Er werd veel sneller en slimmer gespeeld en de punten liepen binnen. Na de eerste helft was de stand 26-16 voor de Black Stars. In de rust kon je merken dat iedereen nog genoeg energie over had. Ook de coach deed mee met lay- ups lopen! De laatste helft gebeurde er goede dingen in het spel van de Black Stars. Hierdoor kon het team nog meer uitlopen. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering, maar we hebben onze jel weer waar kunnen maken: “Cedo Nulli!” oftewel ik wijk voor niemand!