• image
  • image
  • image
  • image

U10 toernooi Black Stars

IMG 1065-2

Op zaterdag 8 februari werd een toernooi voor U10-teams georganiseerd door Black Stars.

De U10-teams uit de regio spelen een competitie in toernooivorm. Inmiddels nemen 12 teams aan deze competitie deel. Alle clubs organiseren een keer per seizoen een toernooi en deze keer was het de beurt aan Black Stars.

De 12 deelnemende teams waren ingedeeld in 4 poules van 3 teams. Elk team speelde een hele competitie in de poule, vier wedstrijdjes van 15 minuten. Black Stars was ingedeeld met Arnhem Eagles 1 en WSV in de poule.

Black Stars ging moeizaam van start. WSV bleek een maatje te groot voor onze jongens. We verloren de eerste wedstrijd met 18-4. Meteen daarna was Arnhem Eagles 1 onze tegenstander. Een spannende wedstrijd eindigde onbeslist: 8-8.

We kregen even een pauze om uit te rusten en daarna moesten we nogmaals tegen dezelfde tegenstanders. Lopende het toernooi gingen we beter spelen. We werden wat actiever en gingen beter samen spelen. De return tegen WSV werd daardoor met slechts 10-2 verloren, maar gelukkig konden we ook een wedstrijd winnen: Arnhem Eagles 1 hielden we met een eindstand van 14-10 achter ons.

Het was een erg leuk toernooi met veel belangstelling van ouders, opa’s en oma’s en verder familie en vrienden. De organisatie liep gesmeerd, mede door het feit dat veel leden uit onze club op de been waren om alle wedstrijden te fluiten en te tafelen. Hartelijk dank hiervoor!!

Meer beelden van deze wedstrijd HIER.


privacy AVG25mei