• image
  • image
  • image
  • image

Sponsoring

Voor het bereiken van de doelstellingen en waarborging van continuïteit heeft Black Stars een gezonde financiële structuur nodig. Dit is één van de randvoorwaarden om succesvol sport te kunnen bedrijven. Een uitgebreid bestand van sponsors en enthousiasme van alle betrokkenen is daarom een vereiste voor succes. Black Stars zoekt naar nog meer enthousiaste mensen die de naam van hun bedrijf aan onze club willen verbinden. Interesse?
sponsor
Black Stars is dé basketbalvereniging in Rhenen en omgeving. Met ruim 100 leden, die uit alle omringende plaatsen afkomstig zijn vervuld Black Stars met  recht een regio functie. De kracht van Black Stars zit hem in het feit dat zij altijd gebruik heeft gemaakt van eigen (jeugd)spelers om de gestelde doelen te bereiken. Dit beleid heeft ervoor gezorgd dat de continuïteit binnen en de betrokkenheid bij de vereniging zeer hoog is. Om dit te beleid verder uit te bouwen moet er onder andere worden geïnvesteerd in jeugdtrainers, ook zijn de kosten hoger wanneer er op een hoger niveau gespeeld wordt. Deze extra kosten kunnen niet volledig worden betaald uit de clubkas en om de kwaliteit van de verschillende teams te kunnen blijven handhaven is Black Stars op zoek naar sponsors. Black Stars kent hiervoor een aantal mogelijkheden, het moge echter duidelijk zijn dat er geen duidelijke grenzen bestaan tussen deze mogelijkheden. Er valt zeker te denken aan een combinatie van de beschreven mogelijkheden, waarbij ook de voorwaarden en met name de financiële consequenties in het voordeel van de sponsor veranderen.
Heeft u nog vragen of zou u willen overleggen wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf bij Black Stars, neem dan contact met ons op en stuur een e-mail.


privacy AVG25mei