• image
  • image
  • image
  • image

Lid worden

Op deze pagina vind je de informatie over de verschillende mogelijkheden die je bij Black Stars hebt als lid of donateur. De bedragen voor het lidmaatschap zijn ook hieronder opgenomen. 

Jeugd

Basketballvereniging Black Stars speelt bij de jeugd bij de jongens in vrijwel alle jeugdcategorieën van de competitie mee. Voor de meisjes is het momenteel wat minder qua aanbod. Tot twaalf jaar trainen de meisjes en jongens samen. Het feit dat er momenteel wat minder aanbod is van meisjes leden, betekent natuurlijk niet dat je niet van harte welkom bent om te komen trainen! 

Senioren

Bij de senioren geldt dat Black Stars helaas alleen de heren momenteel competitie spelen. Bij de dames is het helaas vanwege te weinig animo momenteel niet mogelijk om competitie te spelen, er is wel een recreantengroep. Bij voldoende aanmeldingen kan er wellicht weer competitie gespeeld worden. 

Competitie

Ieder team traint minimaal één keer per week. De trainingen worden gehouden in ’t Gastland of het kleine zaaltje aan de Lijstenberg. Dit is afhankelijk van welk team je zit. Naast de wekelijkse trainingen is het natuurlijk wel zo leuk om ook competitie te spelen. Trainen doe je nu eenmaal om wedstrijden te kunnen spelen. 

Recreanten

Wanneer je wel wilt basketballen, maar niet mee wilt doen aan wedstrijden dan kan dat natuurlijk ook! Er is inmiddels een redelijke groep met recreanten bij de heren die wekelijks lekker traint, zonder direct bezig te hoeven zijn met de wekelijkse wedstrijden. 

Lid worden

Wil je lid worden van Black Stars? Download dan het aanmeldingsformulier en vul deze zo volledig mogelijk in. Dit formulier kan je ingevuld en ondertekend opsturen naar of inleveren bij de personen die op het formulier staan. 

Aanmeldingsformulier

Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden (PDF formaat). Hiervoor heeft u een PDF reader nodig Heeft u geen PDF reader op uw computer? Klik dan hieronder op de link om gratis het programma Adobe Reader te downloaden en te installeren op uw computer. Als je meer vragen hebt over het lidmaatschap dan is het mogelijk om contact op te nemen met het secretariaat.

GetAdobe

 

 Eerst proberen?

Weet je nog niet zeker of Black Stars wel helemaal bij je past of dat je basketball wel zo’n leuke sport vindt? Dan is het mogelijk om eerst drie keer mee te trainen voordat je beslist om wel of niet lid te worden. Wil je meer informatie over welk team het beste is voor jou om mee te trainen, neem dan contact op met het secretariaat. 

Contributie

Hoeveel contributie je moet betalen hangt af van je leeftijd. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een heel jaar dat loopt van juli tot eind juni het jaar erop. Het is mogelijk om te betalen door het afgeven van een machtiging voor een jaar- of een kwartaalincasso. Welke keuze je maakt geef je aan op het aanmeldingsformulier.

De contributies voor de verschillende leeftijdscategorieën is voor het competitiejaar 2015-2016 als volgt: 

Senior en U22    € 332 per jaar
U20    € 271 per jaar
U14, U16 en U18    € 227 per jaar
U12    € 189 per jaar
U10 (toernooiverband)    € 156 per jaar
Dames en Heren Recreanten    € 160 per jaar

Een eventuele aanpassing wordt altijd voorgelegd op de jaarlijkse ALV.

 

Indeling naar geboortejaar: 

U10

geboren in 2012 en later

U12 geboren in 2010/2011
U14 geboren in 2008/2009
U16 geboren in 2006/2007
U18 geboren in 2004/2005
U20 geboren in 2002/2003
U22 geboren in 2000/2001
Senioren geboren in 1999 en eerder 

Beëindigen lidmaatschap

Mocht je willen stoppen met basketballen dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Om je lidmaatschap te beëindigen vul je dit formulier in.

Donateur

Speciaal voor de mensen die Black Stars een warm hart toedragen of de club simpelweg willen steunen is het mogelijk om donateur te worden. De jaarlijkse giften van donateurs aan Black Stars zijn goed besteed. Elke euro wordt direct geïnvesteerd in de club. De jaarlijkse giften maken het mogelijk om bijvoorbeeld materialen aan te schaffen of leuke activiteiten te organiseren die het lidmaatschap van Black Stars juist zo leuk maken.

Wil je donateur worden van Black Stars? Vul dan het aanmeldingsformulier in en stuur naar het secretariaat.

Wil je meer informatie over het donateurschap, dan kan je ook je vragen stellen aan het secretariaat via het contactformulier.